Pages Menu
Categories Menu

Over mij

Mijn naam is Monique Meereboer. Ik ben sinds 2000 actief met een praktijk voor    Klassieke Homeopathie in Weesp. Voordat ik mijn praktijk startte, ben ik 20 jaar als    verpleegkundige werkzaam geweest in de reguliere gezondheidszorg en heb daar met zowel volwassenen als kinderen gewerkt.

De klassieke homeopathie vind ik zo boeiend, omdat het een individuele en holistische geneeswijze is. Bij deze geneeswijze kijken we naar de gehele mens op emotioneel, mentaal en fysiek gebied.
Alle mensen verschillen van elkaar. Daarom worden de middelen tijdens de behandeling op het individu afgestemd.

Klassieke homeopathie brengt de zieke mens in balans, zodat de energie weer aan het zelfherstellend vermogen ten goede komt. Daarmee verdwijnen de klachten. Het stelt de persoon in de gelegenheid om op een zachte manier te genezen en sterker te worden,  zonder onderdrukking van de klachten.

De laatste jaren heb ik mij steeds meer toegelegd op de Vital Approach-methode. Deze methode is ontwikkeld door Anne Vervarcke, een internationaal bekende homeopaat.

Registratie:

Ik ben lid van de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten)

Dit is de beroepsvereniging van professionele klassiek homeopaten. Om als klassiek homeopaat geregistreerd te kunnen worden bij de NVKH moet je aan bepaalde eisen en voorwaarden voldoen, zoals een gedegen opleiding en hoge kwaliteitsnormen betreffende na- en bijscholing, beroepsethiek en praktijkvoering.

Ik ben ingeschreven als Register therapeut BCZ onder

RBCZ: 170296R

AGB code: 90024487

AGB Praktijkcode: 90003331

KVK: 32152985

NVKH: 03-1150